Otsi retsepte





Otsi
Viimased retseptid
2013-08-22 14:10:54
Tahkem juustukaste [...]
2013-07-11 18:45:49
Virsiku limonaad [...]
2013-07-11 18:13:59
Terav suupiste [...]
2013-07-11 17:41:07
Kodune terav ketšup [...]
2013-07-11 17:04:07
Kala fooliumpaberis ehk „Kalamehe unistus„ [...]

Terav suupiste

Lisatud: 11.07.2013 18:13:59 ; Loetud: 1551 korda

Koostisosad:

1 suur kabatšokk
2-3 küüslauguküünt
5 tomatit
Pool kimbukest tilli ja pool kimbukest peterselli
Praadimiseks liha
Majonees
Jahu

Valmistamine:

Kabatšokk lõigata viiludeks (viilu paksus 0,5 cm). Soolastada kõik kabatšoki viilud mõlemalt poolt ning laske neil olla 5 minutit.
Pange pann tulele, valage toiduõli. Nüüd, iga kabatšoki viil mõlemaltpoolt jahuga kokku mätsida ja läbi praadida. Läbi praetud kabatšoki viilud asetage taldrikule ning laske neil jahtuda. Jahtunud viiludele peale määrida majoneesi ja küüslaukku.
Lõigake tomatid viiludeks ja asetage iga kabatšoki viilu peale, mis on ära määritud ning ka tomativiiludele peale määrist määrida. Seejärel, raputage maitserohelist peale ning asetage suupisted külmkappi 30 minutiks.

Head isu !


Saada meile oma retsept

Sinu nimi


Sinu e-posti aadress


Sinu kommentaar NB: HTML ei sobi!

Pilt :


Sisesta kood:

Ostukorv
Sinu ostukorv on tühi!
Kokku 0.00€